Dr. Hauschkan valovoimaiset klassikot kevään limited edition erikoispakkauksissa




Dr. Hauschka on valinnut tälle keväälle neljä klassikkoa, jotka ovat saatavilla lyhyen aikaa limited edition erikoispakkauksissa. Pakkauksissa pääosassa on tuotteissa käytetty luomumasmalo (Anthyllis vulneraria), jota on käytetty Dr. Hauschka -ihonhoitotuotteissa vuodesta 1967 lähtien. Kevään erikoispakkaukset ovat ihanan aurinkoisia ja piristävät jo pelkällä ulkoasullaan. Tosin sisältä ne ovat puhdasta kultaa.

"Masmalon saponiinit edistävät solujen uusiutumista ja siten ihon uudistumista. Masmalo sisältää myös antioksidanttisia flavonoideja, jotka suojaavat ihoa UV-säteilyltä ja ennenaikaiselta vanhenemiselta", kertoo professori Dr.Florian Stintzing, joka työskentelee WALA Science -osaston johtajana.

Masmalo kasvatetaan biodynaamisesti Dr. Hauschkan omalla tilalla Eckwäldenissä Saksassa. Dr. Hauschkan raaka-aineet on sertifioitu kansainvälisen NATRUE-standardin mukaisesti, ja aina kun se on mahdollista, ne viljellään biodynaamisesti yrityksen omassa lääkekasvipuutarhassa tai Demeter-tilalla. Kasvit korjataan usein auringonnousun aikaan, jotta ne säilyttävät täyden luonnollisen voimansa. Lisäksi osa kasveista tulee villin keräyksen kautta ja osittain myös maailmanlaajuisista luomuviljelijöiden hankkeista tai kumppaneilta, jotka jakavat Dr. Hauschkan arvot toimia oikeudenmukaisesti ja kestävästi.

Masmaloon liittyen oli kiehtovaa lukea, että kasvi tarjoaa elinympäristön monille hyönteisille ja on erityisesti koti Saksan pienimmälle perhosen toukalle, kääpiösiniapilon toukalle. Lisäksi villit mehiläiset ja muut hyönteiset rakastavat masmalon mettä. 

Kevyt Ruusuvoide (30 ml)

Olen käyttänyt Dr. Hauschkan ruusuvoidetta ja kevyttä ruusuvoidetta jo jonkin aikaa, ja loppuvuodesta 2023 Emilia suositteli minulle juuri näitä tuotteita (ruusuvoide talvikäyttöön ja kevyt ruusuvoide huhtikuun alusta eteenpäin kesäkäyttöön). Ne hoitavat herkkää ja herkästi reagoivaa ihoa sekä toimivat suojana ilman- ja säänvaihteluita vastaan.

Kevyttä ruusuvoidetta käyttäessäni huomaan punoituksen keskikasvoilla aina heikkenevän tai katoavan. Lisäksi ärtyneisyyden tunne katoaa. Käytän voidetta yleensä yksin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen (se toimii hyvin ja kosteuttaa), mutta voide toimii myös seerumin päällä. Voiteen päälle olen laittanut aina aurinkosuojavoiteen ja kevyen meikin.

Kevyt ruusuvoide vaikuttaa minulla ihoa rauhoittavasti ja kosteuttavasti, ja vaikka iholla on ajoittain epäpuhtauksia, ne häviävät nopeasti (veikkaisin tässä kosteutuksen merkitystä mutta voiteen muutenkin rauhoittavaa ja tasapainottavaa vaikutusta). Voide on yhtä aikaa kevyt ja täyteläinen; se imeytyy ihoon erinomaisesti, tuntuu silkin pehmeältä ja sen päälle voi laittaa meikin tai aurinkosuojavoiteen heti. Ruusuvoiteen tuoksu on kevyt ja rauhoittava; ehkä yksi syy siihen, miksi ihokin tuntuu rauhoittuvan voiteen laiton jälkeen. Olen käyttänyt voidetta kasvoilla, kaulalla ja dekolteealueella.

Kevyt ruusuvoide suojaa ulkoisilta vaikutuksilta sekä tasapainottaa ihoa ja tasoittaa sen sävyä. Kevyt ruusuvoide sopii erityisesti herkälle, normaalille, kuivalle ja ärtyneelle iholle.

Kasvovesi (100 ml)

Rakastan Dr. Hauschkan kasvovettä ja sen pulloa! Sumute on ihana ja aamuisin herättää kasvojen pesun jälkeen. Tuoksu on mieto ja rauhoittava. Minulla kasvovesi raikastaa ja kosteuttaa, mutta myös hoitaa tehokkaasti ihoa. Usein tuntuu, että sillä on enemmän tehovoimaa kuin monella testaamallani seerumilla ja voiteella, kun iho tuntuu niin erilaiselta kasvoveden jälkeen. Kasvovettä voi suihkutella pitkin päivää raikastamaan kasvoja ja olen huomannut, että dekolteealue kiittää myös, kun suihkuttelen kasvovettä siihen. Raikastaa koko kehoa myös.

Kasvovesi elvyttää ihon luonnollisia toimintoja sekä kirkastaa ja elävöittää sitä. Kasvovesi on vahvistava perushoitotuote normaalille, kuivalle, herkälle ja uusiutumista kaipaavalle iholle.

Puhdistusvoide (50 ml)

Olen aina tykännyt Dr. Hauschkan puhdistusvoiteesta. Olen joutunut opettelemaan kotikäytössä sen, että en käytä voidetta kuten kuorintaa, vaan oikeasti pehmeästi painelen sen ihoon. Silloin voiteen vaikutus tuntuu parhaiten ja huomaan puhdistuksen rentouttavan niin ihoa ja kasvoja kuin mieltäkin. Voiteessa on mieto tuoksu ja se on todella riittoisa käyttää. En käytä puhdistusvoidetta päivittäin vaan ainoastaan silloin, kun tuntuu, että tarvitsen enemmän puhdistusvoimaa (jos esimerkiksi kasvoilla on aurinkovoide tai enemmän meikkiä). Puhdistaa hyvin, mutta samalla myös hoitaa ja ravitsee ihoa. Puhdistusvoiteen jälkeen on ihana laittaa kasvoille naamio, kun tuntuu, että naamion tehoaineet imeytyy silloin supertehokkaasti.

Puhdistusvoide onkin tarkoitettu kasvojen päivittäiseen syväpuhdistukseen. Voide soveltuu kaikille lukuun ottamatta yliherkkää tai arkaa ihoa aamuin illoin käytettäväksi peruspuhdistustuotteeksi. Puhdistusvoide vaikuttaa ihohuokosia supistavasti, ja on superpehmeä ja lempeä käyttää.

Käsivoide (50 ml)

Suosikkikäsivoiteeni! Todella riittoisa, hoitava ja kosteuttava. Erityisen hyvää on se, että käsivoide ei tunnu tahmaiselta iholta vaan se imeytyy niin, että käsivoiteen laiton jälkeen voi tehdä kaikkea normaalisti. Tämä käsivoide on ollut minun talvi-ihon pelastus, kun olen yhdistänyt iltarutiiniin käsivoiteen lisäksi Dr. Hauschkan kynsinauhaöljyn; ihan täydellinen tehokaksikko superpehmeisiin ja hoidettuihin käsiin. Jo yksinkin käytettynä käsivoide suojaa ja hoitaa käsiä tehokkaammin kuin mikään muu käsivoide.

Voiteessa on hyvin mieto tuoksu ja se sopii herkälle iholle. Tuote on riittoisa ja kulkee kokonsa puolesta kätevästi mukana käsilaukussa tai repussa.

Limited edition pakkaukset ovat nyt tarjouksessa Lupaus Puodissa ja muutenkin kannattaa tarkistaa kaikki ihanuudet, mitä sivuilta löytyy. Outlet-nurkkaus on minun kaikkien aikojen suosikkikauppapaikkani, koska sieltä tekee aina löytöjä ja olen uskaltanut tilata testiin tuotteita, joita en välttämättä muuten olisi lähtenyt kokeilemaan.

______

Tiesitkö?

Kaikki Dr. Hauschkan tuotteet sisältävät 0 % mineraaliöljyjä, silikoneja, mikromuoveja, PEG-yhdisteitä tai synteettisiä säilöntäaineita. Dr. Hauschka on luonnonkosmetiikan edelläkävijä WALA Heilmittel GmbH:ltä, joka on tuottanut 100-prosenttisen aitoja, tehokkaita luonnonkosmetiikkatuotteita yli 50 vuoden ajan. "Tietysti tunsimme olomme kapinallisiksi kehittäessämme näitä epätavallisia kosmetiikkatuotteita", kertoi Elisabeth Sigmund Dr. Hauschkan alkuaikoina vuonna 1967. Dr. Hauschkalle luonnonkosmetiikka ei ole trendi, vaan vuosikymmeniä jatkunut perinne. Nykyään yritys vie tuotteita yli 50 maahan.

______

Tuotteet saatu.

Kommentit

Suositut tekstit