Dr. Hauschkan uusi meikkivalikoima ja muita ihania uutuuksia



Olen saanut testata UPEITA Dr. Hauschkan uusia meikkituotteita sekä vartalo- ja kasvovoidetta muutaman viikon ajan. Dr. Hauschkan koko meikkivalikoima on virtaviivaistunut uudistuksen myötä, ja olen siitä aivan innoissani ja ihastuksissani.

Meikkipussin kuratointi on asia, jota olen pitkään miettinyt. Myönnän, että minullakin on meikkipussissa tuotteita, joita olen kokeillut pari kertaa, todennut ne joko minulle sopimattomiksi tai erityistilanteissa käytettäviksi, ja unohtanut ne sen jälkeen kokonaan. Kun kuulin Dr. Hauschkan meikkiuudistuksesta, ymmärsin virtaviivaistamiseen sisältyvän helppouden ja varmuuden. Kun valitsen minulle sopivat takuuvarmasti toimivat meikkituotteet, arki helpottuu, mutta pääsen myös käyttämään luovuuttani uudella tavalla; valikoiman meikkisävyillä voi nimittäin loihtia aivan ihania uusia meikkejä kasvoille! Uudistuksen myötä jotkin tuotteet lopetetaan kokonaan ja joistakin jää suppeampi valikoima värisävyjä. Lisäksi joukossa on pari aivan uutta tuotetta. Uudistetussa meikkivalikoimassa on siis crème de la crème tuotteita ja sävyjä.

Kynissä on ihanan lämpimän ruskeat sävyt, joista kumpikin sointuu minun kulmien väriini. Se yllätti, koska 02 sävy on selkeästi tummempi, ja minulla on omasta mielestäni perinteinen suomalainen maantienruskea väritys hiuksissa ja kulmissa. Vaaleampi sävy puolestaan käy hyvin vaaleillekin kulmille, mutta minulla se korostaa omaa väriäni sopivasti. Ajattelin pitää molemmat sävyt käytössä, koska vaaleampi sävy käy täydellisesti normaaliin päivämeikkiin ja tummemmalla sävyllä saan hieman korostetummat kulmat esimerkiksi juhlameikkiin tai toisaalta myös ”nudemeikkiin”, jos ei halua korostaa muuten silmiä liikaa.

Kulmakynä 01 & 02 (1,05 g)

Olen käyttänyt pitkään kulmageeliä, koska en ole aikaisemmin onnistunut kulmakynien käytössä. Testattuani näitä uutuuskyniä pari kertaa, ymmärsin, miksi en ole onnistunut korostamaan kulmia niin, että ne olisivat näyttäneet luonnollisilta: muiden merkkien kulmakynät ovat aivan liian pehmeitä eli vaikka kuinka kevyesti niitä laittaisin, näyttää siltä, että olen piirtänyt kulmat eikä väriä ole saanut häivytettyä sen jämähdettyä kulmakarvojen sekaan ja ihoon. Dr. Hauschkan uutuuskynät ovat melko kovia, mutta niistä irtoaa väriä juuri sopivasti. Kynillä saa korostettua kulmia halutusti ja vaikka yrittäisikin piirtää kulmia, jälki on pehmeä. Lisäksi pidän kynän toisessa päässä olevasta kulmaharjasta! Aivan mahtavan jämäkkä ja tukeva kulmaharja, jolla saa viimeisteltyä kulmat ja väri asettuu kulmiin juuri oikein.

Kulmakynät sisältävät mineraalipigmenttejä ja rohtokasviuutteita, kuten masmaloa ja jojobaöljyä, minkä vuoksi ne myös hoitavat ihoa. Lisäksi nämä kynät kestävät pitkään käytössä!




Kivipuuteri 00 translucent (8 g)

Olen usein sanonut, että Dr. Hauschkan puuterit (ja erityisesti Colour Correcting Powder 02 calming ja 00 translucent) ovat parhaita puutereita, mitä ylipäätään on olemassa, mutta nyt sain tähän sarjaan kolmannen täydellisen puuterin. (Olen huono käyttämään irtopuutereita mutta uskoisin, että Compact Powder translucent-versiona on myös aivan yhtä täydellinen kuin somessa hehkutettu Dr. Hauschkan irtopuuteri.)

Uusi puuteri pitää ihon kiillottomana koko päivän kuten Colour Correcting puuteritkin. Siinä on silkinhieno ja -pehmeä koostumus, ja siveltimeen saa pyyhkäistyä juuri sopivan määrän puuteria. Puuteria voi myös kerrostaa ilman, että siitä tulee kakkumaisen näköistä. Minusta tuntuu aidosti siltä, että puuteri hoitaa ihoa. Endometrioosin hoito vaikuttaa ihoni kuntoon, mutta puuteri on tuntunut auttavan epäpuhtauksiin ja ärtymykseen, mutta en osaa sanoa miksi (oletettavasti jokin puuterin ainesosa tai sen kokonaisuus on nyt minun iholleni juuri sopiva ja hoitava). Puuteri toimii hyvin niin aurinkovoiteen, meikkivoiteen kuin päivävoiteenkin päällä, ja se tasoittaa ihon sävyn ja pinnan ilman, että puuteria huomaa. Lisäksi puuteri auttaa pitämään luomivärin hyvin paikoillaan.

Mukana tulee puuterivippa, joka toimii hyvin esimerkiksi matkoilla, kun puuterin voi taputella kevyesti haluttuihin kohtiin. Puuterissa on mineraalipigmenttejä ja rohtokasviuutteita (erityisesti taikapähkinää sekä silkkijauhetta), ja lisäksi siinä on muista Dr. Hauschkan meikeistä tuttu kevyt ihana tuoksu. 

Illuminating Fluid (30 ml)

Minun kaikkien aikojen suosikkimeikkituotteeni!!! Olen ihan superonnellinen, että tämä on nyt pysyvästi valikoimassa: paras kuultovoide/kuultotuote, mitä koskaan on tehty. Kuultovoide ei kimaltele vaan se antaa sellaisen “sisäistä hehkua” -fiiliksen. Minusta tuntuu, että tuotteen koostumus on vielä parempi kuin aikaisemmin kausivalikoimassa ollessaan, vaikka en tiedä onko koostumusta nyt muutettu. Kuultovoide sisältää mineraalipigmenttejä ja rohtokasviuutteita, kuten masmaloa, aprikoosinsiemenöljyä ja jojobaöljyä, eli sekin hoitaa samalla ihoa.

Kuultovoide on helppo levittää ja olen käyttänyt sitä nenänvarressa, amorinkaarella, poskipäillä, kulmien yläpuolella ja silmän sisänurkissa. Voiteen sävy on ehkä hieman ruusukultainen, ja sellainen että se käy kaikille ihonsävyille. Voide sekoittuu hyvin päivävoiteeseen tai aurinkovoiteeseen, jos haluaa koko kasvoille ihanan heleän ilmeen. Pieni määrä riittää! Arkimeikissä voide toimii hillittynä korostajana, juhlameikissä viimeistelee meikin tai jos tykkää varjostaa ja muotoilla kasvoja, voide toimii hienosti aurinkopuuterin vastaparina. On ihan superhelppoa luoda minimalistinen arkimeikki, kun laittaa tätä, poskipunaa ja ripsivärin!



Bergamotti-sitruunaruoho vartalovoide (145 ml)

Vartalovoide jolla saa silkinpehmeän ihon! Voide on kermaisen pehmeä ja se levittyy iholle heti ilman tahmaista tunnetta. Voide on ihana levittää suihkun jälkeen hieman kostealle iholle: voide raikastaa ja virkistää ihoa ja kevyt sitruksinen tuoksu sekä piristää että rauhoittaa yhtä aikaa. Voiteella on hyvin virkistävä vaikutus kokonaisuudessaan. Iho säilyy kosteutetun ja pehmeän tuntuisena seuraavaan päivään. Lisäksi iho tuntuu ”napakalta” ja hyvinvoivalta.

Voide houkuttelee yhdistämään sen erilaisiin ihohoitoihin kuten esimerkiksi käyttämään sitä kuivaharjauksen ja suihkun jälkeen tai hieronnan jälkeen. Urheilun jälkeen se on aivan ihana! Tästä tulee varmasti usealle käyttäjälle luottotuote. Vartalovoiteessa on sitruunaruohoa, salviaa elvyttävämässä, bergamotin ja nerolin eteerisiä öljyjä virkistämässä kehoa ja mieltä ja lisäksi oratuomen kukat ja -marjat sekä peltokorte vahvistavat ihoa. Kvittenin siemenet ja öljyt sitovat kosteutta ja tekevät ihosta pehmeän.

Aprikoosivoide (30 ml)

Uusi aprikoosivoide on pehmeääkin pehmeämpi voide, ja se onkin aktivoivan kosteusvoiteen täyteläisempi versio kosteusköyhälle ja kuivalle iholle. Voide kosteuttaa ja ravitsee ihoa ja illallakin iho on edelleen tuntunut hyvin kosteutetulta ja raikkaalta. Voide imeytyy todella hyvin, virkistää ja elvyttää ihoa, ja tuo raikasta hehkua ihoon.

Todella kuiva iho rakastaa tätä voidetta ja odotan jo nyt, että pääsen kokeilemaan sitä talvipakkasilla (luulen, että se on juuri oikeanlainen voide Suomen talveen). Lisäksi luulen, että voide sopii hyvin iäkkäämmälle tai hyvin ohuelle iholle sitä vahvistaen ja hoitaen. Voiteessa on hyvin kevyt hedelmäinen ja puuterinen tuoksu, ja lisäksi voiteen ihana keltainen väri tuo hyvän mielen voidetta käyttäessä. Olen käyttänyt voiteen alla välillä seerumia tai sitten vain laittanut pelkän voiteen päälle aurinkosuojavoiteen.

Voide sisältää aprikoosin lisäksi avokadoa ja käyttämällä valmistettua viljauutetta ja yhdessä nämä ainesosat edistävät ihon rasva­kosteustasapainoa ja saavat ihon tuntumaan kimmoisalta. 

Voide levitetään aamuisin puhdistuksen ja kasvoveden jälkeen kasvoille, kaulalle ja dekolteelle. Tämä on aivan erinomainen lisäys Dr. Hauschkan kasvovoidevalikoimaan!


Pääset kurkkaamaan kaikki Dr. Hauschkan uutuudet ja vanhat tuttavatkin tämän linkin kautta! Toivon, että innostut myös meikkipussin kuratoinnista, koska sillä tavalla säästät aikaa ja rahaa, ja veikkaanpa, että myös yleinen tyytyväisyys kasvaa, kun ylimääräinen sähläys aamujen rutiinista jää pois. <3


 

Kommentit

Suositut tekstit