Odotettu Dr. Hauschkan sävyttävä aurinkosuojavoide ja muita ihanuuksia!





Euroopassa jo jonkin aikaa myynnissä olleista kahdesta Dr. Hauschkan aurinkosuojavoiteista (40 ml, SPF 30) toinen on nyt saatavilla myös Suomessa! Alkuvuodesta nimittäin tuli Suomen markkinoille Dr. Hauschkan sävyttävä aurinkosuojavoide, ja sain maaliskuun alussa sen testattavaksi. Olen vannoutunut multitaskaavien tuotteiden ystävä, ja olen käyttänyt melkoisen määrän aikaa etsimällä "täydellisen" toimivaa sävyttävää aurinkosuojavoidetta. Dr. Hauschkan tuotteet eivät ole koskaan pettäneet, joten odotukseni olivat korkealla tämänkin uutuustuotteen kohdalla.

Minulla on ollut talven ajan todella kuiva iho, ja jännitin aurinkosuojavoiteen käyttöä (lisäisikö kuivuutta, miten iho reagoisi jne). Olen levittänyt aurinkosuojavoiteen aamuisin normaalin ihonhoitorutiinini päätteeksi. Iho on ollut sen jälkeen kevyesti päivettyneen näköinen ja hehkuva. Voiteen sävy soveltuu varmasti kaikille ihon sävyille, koska se vaikuttaa mukautuvan ihon omaan sävyyn. Voiteella on myös positiivinen vaikutus ihon kosteustasapainoon: iho pysyy päivän ajan hyvän näköisenä ja illalla pestyäni meikit pois, iho on ollut edelleen ihanan kosteutetun oloinen. 
Veikkaan, että tämä tuote tulee tänä kesänä pelastamaan minut joka kesäiseltä ongelmalta: kesän aurinkosuojavoiderumban keskellä huomaan aina jossakin vaiheessa, että ihoni on niin kuiva, että se hilseilee kaulalta ja kasvoilta.

Olen aamuisin meikannut normaalisti aurinkosuojavoiteen jälkeen eli laittanut peiteainetta tarpeen vaatiessa, puuterin jne. Tämä voide säästää todella paljon aikaa, koska se toimii samalla meikkivoiteen korvaajana. En muista, että olisin saanut millään tuotteella aikaisemmin näin nopeasti kauniin meikin! Voiteen kanssa ei myöskään tarvitse enää käyttää erikseen aurinkopuuteria ellei halua todella päivettynyttä ilmettä.

Aurinkosuojavoiteessa on kevyt muistakin Dr. Hauschkan meikeistä tuttu tuoksu (tuoksu on miellyttävä ja niin kevyt, ettei sitä juuri huomaa). Olen käyttänyt kasvoille reiluhkon herneen kokoisen määrän tuotetta, mutta kesällä määrää täytyy varmasti nostaa. Olen vähentänyt tuotetta käyttäessä muiden meikkituotteiden määrää, koska iho on niin hehkuva. Se on ollut itselle käänteentekevää, kun olen tottunut siihen, että tarvitsen useamman tuotteen saadakseni toimivan päivämeikin. Olen oikeastaan tämän tuotteen myötä löytänyt itselleni kokonaan uuden tyylin meikata ja se on osoittautunut minulle toimivaksi. Aivan ihana tuote!!! 

Sain testiin lisäksi kaksi kevään ihanissa limited edition pakkauksissa olevaa Dr. Hauschkan tuotetta: suihkuvoiteen (150 ml) ja kevyen ruusuvoiteen (30 ml). 

Kaikista Dr. Hauschkan ihanista tuoksuista suosikkituoksuni on myös suihkuvoiteessa oleva sitruuna-sitruunaruoho. Tuoksu on kuin aurinko purkissa. En yleensä käytä suihkugeelejä tai saippuaa vartalon iholla, koska ne kuivattavat, mutta tämän suihkuvoiteen kanssa olen voinut käyttää pesukintasta ja iho on silti ollut kosteutetun ja hoidetun tuntuinen. Suihkuvoide on todella hellävarainen, ja olen kokeillut sitä myös lasten iholla. Se pesee
hyvin ja vaahtoaa pehmeästi. Uskon tällä saavan pois myös aurinkovoiteen vartalon iholta. 

Olen joskus kokeillut klassista ruusuvoidetta pienen testerin verran, ja olen aina miettinyt, miltä se ja ruusuvoiteen kevytversio tuntuisivat pidempiaikaisessa käytössä. Olen niin tyytyväinen, että pääsin testaamaan nyt tätä voidetta, koska se todellakin on ylisanojen väärti. Minulla on ollut pidempään ongelmia todella kuivan ihon kanssa, jota ovat pahentaneet endometrioosin hoito. Testasin voidetta yksin (se toimi hyvin ja kosteutti hyvin myös näin), mutta kun laitoin sen Santaverden kosteuttavan hoitogeelin päälle (tästä tuotteesta lisää kohta), ne toimivat synenergiassa keskenään rauhoittaen ja kosteuttaen ilman rasvaista tunnetta. Myös kasvojen punoitus tuntui vähenevän voiteen avulla. Kevyt Ruusuvoide on ihoa rauhoittava ja kosteuttava, yhtä aikaa kevyt ja täyteläinen; se imeytyy ihoon erinomaisesti, 
iho tuntuu rauhoittuvan voiteen laiton jälkeen ja sen päälle voi laittaa meikin tai aurinkosuojavoiteen heti (olen ruusuvoiteen päälle laittanut testissä olleen aurinkosuojavoiteen ja ne toimivat kyllä erinomaisesti yhteen). Ruusuvoiteen tuoksu on hyvin kevyt ja rauhoittava. Olen käyttänyt voidetta kasvoilla, kaulalla ja dekolteealueella.


Sain testiin myös Santaverden Hydro repair gelin (kosteuttava hajusteeton hoitogeeli 30 ml). Santaverden tuotteista pidin heti ensimmäisen kerran niitä testattuani, mutta kosteuttava hoitogeeli ylitti aikaisemmatkin kokemukset. Hoitogeeli on koostumukseltaan kevyt, ja se imeytyy heti ihoon. Geeli tasoittaa ihon sävyä, tekee siitä pehmeän ja vähentää punoitusta. Olen testannut geeliä myös silmänympärysiholle ja se vaikuttaa silottavasti (en tiennyt, onko geeliä suositeltavaa käyttää silmänympärysvoiteen tapaan, mutta halusin testata sen vaikutusta pieniin ihojuonteisiin silmien ympärillä: toimii hyvin). Geeli viilentää kasvojen ihon kuumotusta, ja lisäksi vartalon iholla olevat kuivat ihoalueet tai ihottuma-alueet ovat rauhoittuneet hoitogeelillä hyvin. Veikkaanpa, että jos kesällä aurinko pääsee ärsyttämään ihoa, on tässä hoitogeelissä pelastus. Olen erityisen innoissani hoitogeelin pintavaurioita korjaavasta vaikutuksesta. Esimerkiksi pienet juonteet, kuivuudesta johtuva pintavaurio tai ihon hilseily ja kutina, epäpuhtauksien jäljet ja arvet vähenivät. Geeli on tuoksuton, mutta rakastan hyvin kevyttä aloe veran tuoksua, jonka geelistä huomaa. Aivan loistava tuote!


Huomiohuomio: olen käyttänyt tuotteita testatessani koko ajan rinnalla Laponien tuotteita ja jatkanut omaa ihonhoitorutiiniani, josta kirjoitin viimeksi. Kun sinnikkäällä ihon hoitamisella on saanut ihon kuntoon, ei uusien tuotteiden kokeileminen horjuta tasapainoa vaan päinvastoin niistä huomaa nopeasti vaikutuksen omaan ihoon, kunhan vain perusasiat pysyvät hoitorutiinissa ennallaan. Tämä siis nyt omakohtainen kokemus, ja jokaisen iho reagoi tietysti eri tavalla.

Moni on varmaan huomannut, että Lupaus Puodin valikoimassa on myös ruokatuotteita. Ne ovat toinen toistaan ihanampia ja tietysti luomua sekä vastuullisesti tuotettuja.

































Sain testiin Chocolates from Heaven Luomu vadelma-valkosuklaa ja karamellisoidun hasselpähkinä ja Himalajan suola suklaalevyt (100 g). Vadelma-valkosuklaa on täydellinen jälkiruokasuklaa! Rakastan vadelman makua, ja tässä suklaalevyssä on todella mahtava määrä kuivattua vadelmaa, jota valkosuklaan makeus taittaa. Pieni pala toimii hyvin jälkiruokana eikä siitä tule sellainen olo, että olisi syönyt liikaa tai liian makeaa mutta ei myöskään sellaista, että pitäisi ahmia liikaa suklaata. Olen vaikuttunut siitä, että suklaa on luomua ja siihen on käytetty vain neljää ainesosaa! Karamellisoitu hasselpähkinä ja Himalajan suola suklaalevy on maultaan yhdistelmä makeaa ja suolaista, ja siinä tuntuu kahvin maku, vaikka kahvia suklaassa ei olekaan. Kahvin maku tulee karamellisoidusta hasselpähkinästä ja yhdessä suolan kanssa yhdistelmä on miellyttävä. Lapsen mielestä myös hyvä maku, ja hänkin osasi poimia kahvin makujen seasta. Suklaa ei ole liian makea, eikä siitä myöskään makeaa jälkimakua, vaan pähkinän maun tuntee parhaiten viimeiseksi. Pidän siitä, että Chocolates from Heavenin suklaat eivät mene sieltä, missä aita on matalin, vaan tuotekehitykseen tuntuu käytettäneen aikaa; laatu näkyy suklaissa.


Testasin myös Naturamus Luomu Mangososeen (450 g). Olisin voinut lusikoida sosetta suoraan tölkistä!!! Niin kuin olisi kaupan hedelmätiskiltä hakenut mangon ja halkaissut sen, sillä sose on maultaan ja tuoksultaan ihan tuoreen mangon veroinen (eikä soseeseen oltu muuta laitettukaan tuoreen mangon lisäksi). Käytin suurimman osan tölkistä pirtelöön, johon laitoin lisäksi pakastemansikoita, kuitujauhetta, chiasiemeniä ja kasviproteiinijauhetta. Aivan erinomainen pirtelö, joka ei ollut liian makea. Sose kävisi erinomaisesta myös esimerkiksi kakkuihin. Rakkautta ensimmäisestä tölkistä lähtien ja ehdoton osa kesän keittiösessioita!

Huom. Kannattaa käydä tarkistamassa säännöllisin väliajoin Lupaus Puodin outlet-sivu. Sieltä tekee aina timanttisia löytöjä ja säästää selvää rahaa.

Kommentit

Suositut tekstit