Dr. Hauschkan uudet Lip to Cheek -meikit



Olen saanut jonkin aikaa testata Dr. Hauschkan ihania kevään 2024 uutuusmeikkejä eli Lip to Cheek huuli- ja poskipunia. Uutuusmeikeissä on ihana koostumus: ne ovat pehmeitä ja hyvin levittyviä. Tuotteita voi levittää sormin tai siveltimellä ja riippuen halutusta lopputuloksesta, tuotetta voi taputella kevyesti iholle joko suoraan puikosta tai ottaa ensin tuotetta sormenpäähän. Kaikki sävyt toimivat ja käyvät kaikille. Aivan ihania uutuustuotteita, joita voi käyttää poskille, huulille ja luomille. Sävyjä on neljä eli apricot, red, rose ja gold. Lip to Cheek tuotteet sisältävät mineraalipigmenttejä ja hoitavia luonnollisia ainesosia kuten manteliöljyä sekä masmalon ja ruusun terälehtien uutteita.

Sävy 01 apricot
Ihana kullanhohtoinen aprikoosin sävy! Sävystä tulee aurinkoinen ja iloinen fiilis, ja se sopii pohjoismaiselle iholle loistavasti. Kevääseen juuri oikea sävy ja tuote. Tällä sävyllä saa niin näyttävän, hehkuvan kuin kuulaankin meikin riippuen siitä, miten paljon tuotetta laittaa.

Sävy 02 red
Hieman ruskeanoranssiin taittava punaisen sävy näyttää ensinäkemältä hyvin tummalta, mutta kun sitä laittaa iholle, sävy onkin ihanan kuultavan ja raikkaan punainen. Sävyn ”muuttuminen” iholla yllättää positiivisesti. Sävy toimii loistavasti esimerkiksi juhlameikissä, koska sillä saa poskiin kauniin punan ja huuliin näyttävän meikin. Tumma silmämeikki kaveriksi! Uskon että jos ei yleensä pidä tummista tai voimakkaista huulipunasävyistä, tätä voi huoletta kokeilla, koska sävyn saa myös hyvin kevyenä huuliin (ikään kuin sävytettynä huulirasvana).

Sävy 03 rose
Ihana ruusukultaiseen vivahtava sävy! Upea kuulto ja uniikki sävy, jolla saa joko kevyen tai näyttävämmän meikin. Sopii etenkin juhlameikkiin jos sävyä laittaa vahvemmin, mutta jokapäiväisessä käytössä kevyt kuulto toimii. Sopii niin päivettyneelle iholle kuin myös kalpealle talvi-iholle. Huulilla käytettynä toimii erityisesti, jos silmämeikki on huomaamaton, jolloin huomio kiinnittyy huuliin. Pidin tässä sävyssä siitä, miten sillä voi toteuttaa koko meikin - hieman silmiin, poskiin ja huuliin.

Sävy 04 gold
Nude kuparinsävy. Suosikkini näistä neljästä sävystä! Sävyllä saa no-makeup-meikin eli laitan tätä sävyä poskiin, nenänvarteen, ylähuulen yläpuolelle, luomiväriksi ja aurinkopuuteriksi. Sävyä ei välttämättä edes huomaa tarkasti kasvoilta, mutta se korostaa ihanasti piirteitä. Todellinen monitoimimeikki ja ihan superkaunis sävy, joka sopii kaikille ihonsävyille. Suosittelen!

Uutuusmeikkejä ja muita Dr. Hauschkan ihanuuksia löydät tietenkin Lupaus Puodin sivuilta! Aurinkoista kevättä kaikille!

Kommentit

Suositut tekstit