Dr. Hauschkan Illuminating Fluid ja Cleansing Balm




Syksy on ollut työntäyteinen, mutta olen lohduttautunut sillä, että sitä se tuntuu olleen kaikilla muillakin. Ikään kuin korona-ajan jälkeen yritettäisiin tehdä, kokea ja saavuttaa kaikki, mitä jäi edellisten vuosien aikana hoitamatta. Minusta tuntuu, että ei maailma olisi siitä kärsinyt, vaikka olisimme jatkaneet menoa rauhallisempaan tahtiin. Päinvastoin.

Siirsin hiljakseen syksyn kuluessa blogini toiselle alustalle. Syitä tähän olivat raha, aika ja pään säästäminen. Raha, koska sähkö, ruoka ja kaikki muut. Aika, koska työvälineet pitää olla helposti löydettävissä samasta paikasta. Pään säästäminen, koska... no, katso edellinen kohta. Oma blogini on harrastus, mutta koska kirjoitan päivittäin työni puolesta, on mukava rajata erilaisin keinoin työtä ja vapaa-aikaa. Välineet on yksi keino.

Olisi paljon asioita mielen päältä poiskirjoitettavana, mutta lähden liikkeelle miellyttävästä aiheesta, joka on aivan liian kauan odottanut vuoroaan.

Sain heti alkusyksystä testattavaksi Dr. Hauschkan paljon hehkutusta saaneita tuotteita. 
Dr. Hauschkan Illuminating Fluidia käytin jo 2018, kun se ensimmäisen kerran oli kausimeikkinä, ja ihastuin siihen silloin: kuultovoide on ensimmäinen, joka toimii niin monipuolisesti eikä siitä tule "rasvaista" hehkua kasvoille. Tuotteella saa kuultavan, hehkuvan ihon, voide levittyy hyvin, on kevyt ja pysyy hyvänä koko päivän.

Olen käyttänyt kuultovoidetta monella tavalla: sekoittanut sitä aurinkovoiteeseen tai meikkivoiteeseen, levittänyt sellaisenaan kasvoille, tai laittanut meikin päälle nenänvarteen, poskipäille, kulmaluulle, silmäkulmiin ja amorinkaareen huulen yläpuolelle. Kesän ajan kuultovoide on oikeastaan korvannut meikkivoiteen, koska kuultovoiteen antama hehku luo vaikutelman myös kevyesti päivettyneestä ihon sävystä. Vähän sellainen sisältäpäin tuleva hehku -vaikutelma. Olen tehnyt normaalin, kevyen päivämeikin eri yhdistelminä kuultovoiteen kanssa, ja on vaikea ajatella, että tästä tuotteesta luopuisi sen monikäyttöisyyden vuoksi. Voide ei kuivata ihoa, oikeastaan päinvastoin. Koen, että siitä on ihonhoidollista hyötyä, jos vertaan normaaliin tilanteeseen, missä olen käyttänyt meikkivoide-aurinkovoide-
yhdistelmää. Kuultovoiteessa on kevyt tuoksu, mutta itseäni se ei rajoittanut millään tavalla (migreenitausta). Suurin harmitus tulee nyt siitä, että kyseessä on jälleen rajoitetun ajan myynnissä oleva tuote. :D Ja pakkaushan on aivan ihana, kaunis katsella ja pitää hyllyllä.

Dr. Hauschkan Cleansing Balm on aivan uudenlainen puhdistustuote. En ehkä osannut odottaa tällaista tuotetta Dr. Hauschkalta, mutta olen todella iloinen, että se on nyt olemassa! Oma ihoni alkoi alkukesästä oireilemaan taas enemmän endometrioosihoidon vuoksi eli hormonit kuivattavat ihoa aiheuttaen samalla epäpuhtauksia. Kevättalvella ihastuin Santaverden putsariin ja se oli silloin erinomaisen toimiva. Kesällä jouduin siirtymään voidepesuun, ja se auttoi. Minua jännitti testata Cleansing Balmia, mutta huomasin pian sen toimivan voidepuhdistuksen tapaan: oletan, että tuotteessa ei ole varsinaista puhdistavaa ainesosaa vaan "pesuteho" perustuu voiteisiin/rasvoihin. Voidetta tarvitsee melko vähän (noin 1,5 cm voidetta) ja se riittää puhdistamaan kasvot, kaulan ja rintakehän meikistä ja aurinkovoiteesta.

Balmissa on Rügen-liitua, koivua ja aprikoosia, ja nämä taitaa olla taika-aineet, jotka auttavat säilyttämään ihon oman rasva- kosteustasapainon. Balmia siis käytetään niin, että kasvot kostutetaan ensin kevyesti, minkä jälkeen levitetään pieni määrä tuotetta. Kasvoille syntynyt maito hierotaan hellästi ihoon, ja kasvot pestään lämpimällä vedellä.

Iho on puhdistunut tällä tuotteella kerralla, eikä ole tarvinnut paikkailla puhdistusta muilla tuotteilla. Iho on hengittävä, puhdas ja hoidetun tuntuinen; iho voi tuntua erilaiselta normaaliin puhdistustuotteeseen verrattuna, sillä Cleansing Balm on paksu ja voidemainen. Olen puhdistuksen jälkeen suihkuttanut kasvoveden ja laittanut seerumin tai muun vastaavan hoitotuotteen/päivävoiteen. Tässä tuotteessa parasta on se, että puhdistus ei ota kasvoilta pois mitään "ylimääräistä". Tästä tulee kuivan/pintakuivan/oireilevan/
sekaihon/epäpuhtaan ihon luottopuhdistaja, ja sopii aivan yhtä hyvin varmasti herkälle ja normaalille iholle.

Puhdistusbalmin koostumus on riittoisa eli tuote riittää pitkäksi aikaa ja voi sanoa, että se näin vähentää pakkausmateriaalien käyttöä. Koon puolesta tämä on erinomainen puhdistustuote matkoille.
 Balmin tuoksu on hyvinhyvin mieto. 

Vinkki: Tässä olisi hyvä isänpäivän lahjaidea, koska se soveltuu myös parrakkaille. Puhdistusbalmi on vegaaninen ja Natrue-sertifioitu.

Kiitos taas Itu Biodyn ja Lupaus Puodin porukka, että sain testata nämä uutuudet! Huomaathan, että Dr. Hauschkan koko valikoima on -25% 11.11.2022 saakka.

Kommentit

Suositut tekstit